loader
Foto

Zilele bandanei şi concert aniversar JazzyBit

Marcăm două zile importante în calendarul mondial: Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului (4 februarie) și Ziua Internaţională a Copilului cu Cancer (15 februarie).

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Asociaţia Little People a pregătit pentru al patrulea an consecutiv campania de conştientizare ''Zilele Bandanei''.

Aceasta se va desfăşura în perioada 4-15 februarie şi va marca două zile importante în calendarul mondial şi anume Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului (4 februarie) și Ziua Internaţională a Copilului cu Cancer (15 februarie).

Şi în acest an, pe toată perioada campaniei, vor fi organizate o serie de acţiuni şi evenimente la nivel naţional cu scopul de a invita publicul larg să îşi exprime susţinerea faţă de cei care trec prin experiența luptei împotriva cancerului, prin purtarea unei bandane.

Purtată pe cap, la gât, la încheietura mâinii, aceasta este un simbol al încurajării şi susţinerii celor care trec prin această luptă.

Laura Răducan, Dan Tomai şi Karola Kalapati de la Little People Timişoara vin la „Ora regiunii” să ne împărtăşescă din experienţele lor legate de lupta cu acestă cumplită maladie.

Pe data de 2 februarie, JazzyBIT sărbătoreşte 5 ani de la primul concert cu un eveniment aniversar care va avea loc la CLUB 30, în Timişoara. Concertul va începe la ora 21:00 şi va include o incursiune cronologică în muzica şi istoria trupei.

Ne vor fi alături cei trei membri ai trupei Teodor Pop, Mihai Moldoveanu şi Szabo Csongor Zsolt să povestim despre acestă frumoasă prietenie şi călătorie muzicală.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 1.02.2017 la ora 20.00, cu reluare joi 2.02.2017 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

10:30 Forum economic (R)

(Reluare)

11:30 Monocrom (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara