Zilele bandanei şi concert aniversar JazzyBit
miercuri, 01 februarie 2017
Marcăm două zile importante în calendarul mondial: Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului (4 februarie) și Ziua Internaţională a Copilului cu Cancer (15 februarie).

Asociaţia Little People a pregătit pentru al patrulea an consecutiv campania de conştientizare ''Zilele Bandanei''.

Aceasta se va desfăşura în perioada 4-15 februarie şi va marca două zile importante în calendarul mondial şi anume Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului (4 februarie) și Ziua Internaţională a Copilului cu Cancer (15 februarie).

Şi în acest an, pe toată perioada campaniei, vor fi organizate o serie de acţiuni şi evenimente la nivel naţional cu scopul de a invita publicul larg să îşi exprime susţinerea faţă de cei care trec prin experiența luptei împotriva cancerului, prin purtarea unei bandane.

Purtată pe cap, la gât, la încheietura mâinii, aceasta este un simbol al încurajării şi susţinerii celor care trec prin această luptă.

Laura Răducan, Dan Tomai şi Karola Kalapati de la Little People Timişoara vin la „Ora regiunii” să ne împărtăşescă din experienţele lor legate de lupta cu acestă cumplită maladie.

Pe data de 2 februarie, JazzyBIT sărbătoreşte 5 ani de la primul concert cu un eveniment aniversar care va avea loc la CLUB 30, în Timişoara. Concertul va începe la ora 21:00 şi va include o incursiune cronologică în muzica şi istoria trupei.

Ne vor fi alături cei trei membri ai trupei Teodor Pop, Mihai Moldoveanu şi Szabo Csongor Zsolt să povestim despre acestă frumoasă prietenie şi călătorie muzicală.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 1.02.2017 la ora 20.00, cu reluare joi 2.02.2017 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .


 • 21:50
  x5 minute de istorie
 • 22:00
  Preluare TVR3
 • 12:00
  Tableta de sănătate
 • 19:00
  În prelungiri
  - direct
 • 12:00
  În prelungiri
 • 18:30
  Tableta de sănătăte