loader
Foto

Zilele Culturii Sârbe, la Reşiţa

În perioada 12 – 14 septembrie se desfăşoară, la Reşiţa, „Zilele Culturii Sârbe”.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora de Vară

Organizat de către Uniunea Sârbilor din România în parteneriat cu Primăria Reşiţa şi organizaţia locală a Uniunii Sârbilor, evenimentul readuce în prim-plan folclorul sârbesc dar şi alte tipuri de manifestare într-ale culturii şi tradiţiilor prietenilor sârbi.

Amănunte legate de cele trei zile de sărbătoare ale Reşiţei primim, în direct, de la primarul Mihai Stepanescu şi de la preşedintele Uniunii Sârbilor din România, Ognean Cristici.

Teo Milea, pianistul care a adus „cea mai muzicală ploaie” la Jazz Tm 2014, ne povesteşte astă-seară despre beneficiile educaţiei muzicale de masă. E important ori ba să investim timp şi bani pentru ca pruncii, chiar dacă nu devin muzicieni profesionişti, să aibă noţiuni minime de muzică? Teo însuşi are poveşti picante despre începuturile lui ca pianist, iar experienţa sa ar putea fi de folos.

În această vară a avut loc cea de-a noua ediţie a Taberei de Creaţie Rubin-Dubova. Nume mari ale plasticii româneşti s-au reunit, la Cazane, iar lucrările lor vor putea fi văzute în această toamnă, la Timişoara. O fărâmă din atmosfera taberei, organizată de către Fundaţia Rubin, ne aduc, în direct, Roxana Cirţ, director executiv al fundaţiei, Horia Bojin, sculptorul consilier artistic şi criticul de artă Dana Sarmeş.

Emisiunea se difuzează în direct pe TVR Timișoara joi 11.09.2014 la ora 20.00 (cu reluare pe TVR3 și TVR Timișoara vineri 12.09.2014 la orele 10.00 și respectiv 11.00). De asemenea este disponibilă online pe TVR+

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

14:00 Descoperă vestul (R)

(Reluare)

14:30 Cult@art

 
Marketingul online - Strategii de promovare | VIDEO

Marketingul online - Strategii de promovare | VIDEO

publicat: vineri, 29 martie 2024

Urmăriți  o ediție "Forum Economic" despre marketingul online, la TVR Timișoara.

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

 

#tvrtimisoara