loader
Foto

111 ani de Rotary Internaţional

Rotarienii timişoreni marchează momentul. Întâlnirea are loc la Palatul Baroc iar Rotary Club Timişoara decernează bursele anuale.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

Este un proiect care vizează recunoaşterea performanţei unor tineri cu posibilităţi materiale reduse.

Bazele Rotary Internaţional au fost puse în 23 februarie 1905, în Statele Unite ale Americii. În lume există, în acest moment, aproximativ 30.000 de cluburi. În 1929 a fost înfiinţat cel dintâi club al României, la Bucureşti, iar următorul, la Timişoara.

Ne sunt alături, în această seară, Lia Lucia Epure (preşedinte Rotary Club Timişoara), Ştefan Tudor (preşedinte Rotary Club Timişoara Ripensis), Marian Mocanu (fost guvernator al Districului 2241), Daniel Dumitraş (fost preşedinte Rotary Club Timişoara Ripensis).

Asociaţia Română de Istorie a Presei în colaborare cu Academia Română- Filiala Timişoara, Societatea Enciclopedică a Banatului şi Institutul de Cultură al Românilor din Voivodina organizează cea de-a noua ediţie a Congresului Internaţional de Istorie a Presei.

Tema este „Tradiţii ale presei ştiinţifice” şi va avea loc în perioada 14-16 aprilie, la Timişoara.

Amănunte primim dinspre domnii Ioan David (preşedinte al comitetului de organizare) şi Crişu Dascălu (director al Institutului de Studii Banatice „Titu Maiorescu”).

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, marți 23.02.2016 la ora 20.00, cu reluare miercuri 24.02.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

7:30 Actual Regional (R)

(Reluare)

9:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara