loader
Foto

18 finaliști la Topul Mărțișorului

Ioan Surdu, câştigătorul Festivalului Concurs „Topul Mărţişorului” - editia a XVI – a, alaturi de cei 18 tineri finalişti pe scena Filarmonicii Banatul din Timişoara!

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

La început de primăvară aducem mărţişoare muzicale cu tineti interpreţi din Banat, Ardeal, Oltenia, Muntenia, Moldova, Bucovina şi Maramureş în cadrul Festivalului Concurs “Topul Mărţişorului” – ediţia a XVII – a, desfăşurat la Timişoara.

Cântecul lor este însoţit de orchestra ansamblului profesionist Banatul, aranjamentele orchestrale fiind semnate de dirijorul Sebastian Roşca.

Coregrafii Brânduşa şi Nicolae Stănescu ne invită prin dansatorii ansamblului Banatul la “Jocul duminical” iar Ioan Surdu, câştigătorul Topului Mărţişorului – 2016 ne poartă cu cântecul pe plaiurile natale de la Teregova, Caraş Severin.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3 joi 9.03.2017 de la ora 19.00,  iar pe TVR Timișoara duminică 12.03.2017 de la ora 19.00, cu reluare luni 13.03.2017 de la ora 12.00. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.


17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)

17:30 Arhiva TVR Timișoara

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara