loader
Foto

A dat jos 20 de kilograme în 5 luni

După 3 ani îşi menţine greutatea prin respectarea unui stil de viaţă sănătos în ceea ce priveşte alimentaţia dar şi mişcarea.

 

Veronica Mihoc
Tableta de sănătate

Ediția este disponibilă online pe TVR+

“Când mama mi-a zis: Mănânci mai mult decât tatăl tău! Mi-am dat seama că porţiile din farfuria mea nu erau normale”.

A dat jos 20 de kilograme în 5 luni. După 3 ani îşi menţine greutatea respectând un stil de viaţă sănătos în ceea ce priveşte alimentaţia dar şi mişcarea.

Ce reguli a respectat Diana Amza ca să ajungă la greutatea dorită fără să fie un efort pentru organism, aflaţi la rubrica de nutriţie realizată de dr. Iren Alexoi.

Aparatul dentar fix, o modă! Medicul specialist ortodont - stomatolog, Daniela Zaharie, avertizează însă părinţii să nu le pună copiilor care nu au dentiţie permanentă aparat dentar fix, oricât de trendy ar fi! Care sunt riscurile, aflaţi la rubrica de stomatologie a emisiunii.

De asemenea, Alina Niţă, specialist în terapii complementare ne ajută să ne lăsăm de fumat cu câteva tehnici de presopunctură care ne pot inhiba pofta de o ţigară.

“Fumatul este un surogat pentru lipsa de iubire”, spune Alina Niţă. “La adolescenţi, părinţii trebuie să vadă dincolo de gestul în sine şi să caute adevăratul motiv. De multe ori, fumatul este un fel al copiilor de a le atrage atenţia părinţilor, de a se face văzuţi şi ascultaţi.”

Dr. Cosmin Faur, reumatolog, aduce în discuţie la rubrica interviu problema durerilor de umăr. Cu toate că acestea sunt în general asociate cu vârsta bătrâneţii, ele pot face viaţa insuportabilă chiar şi celor mai tineri. Cauzele şi modalităţile de tratare a acestor, le descoperiţi urmărind emisiunea Tableta de sănătate.

Emisiunea "Tableta de Sănătate" se difuzează vineri 29.01.2016 la ora 16.00 pe TVR3 (cu reluare sâmbătă 30.01.2016 la ora 3.30 și luni 1.02.2016 la ora 10.30) iar pe TVR Timișoara sâmbătă 30.01.2016 ora 19.00 (cu reluare duminică 31.01.2016 de la ora 10.00). Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.


9:00 Tableta de sănătate (R)

(Reluare)

10:00 Minorităţi în limba germană (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara