loader
Foto

Galerie foto

„Absenţe” într-o Timişoară prezentă

“Absenţele” pictorului Sorin Drăgoi sunt de văzut pe simezele Galeriei Calpe din oraşul ales Capitala Europeana a Culturii 2021.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

Artistul a fost prezent, încă din anul 2005, în numeroase expoziţii de grup iar aceasta e cea dintâi “personală” a lui.

Ferestre, porţi, arcade, faţade, draperii şi sori numai de el ştiuţi... Drăgoi etalează o lume construită, parcă, într-adins pentru a compensa o absenţă. Sau mai multe.

În faţa reflectoarelor, pictorului îi va fi alături Leon Vreme. Simpla prezenţă a domniei sale în platou este (în)semnul faptului că pânzele lui Sorin Drăgoi spun poveşti care-şi cer degrabă continuarea.

Radu Stoica şi Viorel Screciu, doi dintre componenţii trupei timişorene Vest, ne sunt alături astă-seară pentru a ne pune în temă cu noutăţi legate de un album recent şi de concerte viitoare. Toate acestea, din iubire de-o Timişoară prezentă în inima fiecăruia dintre noi.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, joi 13.10.2016 la ora 20.00, cu reluare vineri 14.10.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

16:00 Cântecul de acasă

- direct

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara