loader
Foto

Galerie foto

Acasă ... de Paşte

În a doua zi de Paşte, Tiberiu Ceia, Liliana Laichici, Ciprian Pop vă invită cu cântecul bănăţan şi povestea locului ... în Timiş, la Voiteg!

 

Roxana Morun
Felicia Stoian
Ora regiunii
Cântecul de acasă

Sub semnul marii sărbători a creştinătăţii PAŞTELE – Învierea Domnului Isus Hristos, generaţii de interpreţi ai cântecului bănăţan s-au astrâns la Voiteg în Timiş.(w500)

Gazda emisiunii Carmen Cazan dezvăluie colegei noastre Roxana Morun, fragmente din istoria zbuciumată şi totuşi frumoasă a casei muzeu în care ne aflăm.

Bucuria cântecului ne este adusă de Felicia Stoian şi invitaţii săi: Tiberiu Ceia, Elena Jurjescu, Ion Peptenar, Liliana Laichici, Dumitru Teleagă, Maria Coman, Ciprian Pop, Doriana Talpeş şi Ioan Surdu.

Emisiunea specială de Paște se difuzează pe TVR Timișoara luni 17.04.2017 de la ora 19.30, cu reluare marți 18.04.2017 de la ora 12.00 iar pe TVR3 luni 17.04.2017 de la ora 9.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv.

 

 

22:00 Forum economic (R)

(Reluare)

23:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara