loader
Foto

Galerie foto

Acasă ... de Paşte

În a doua zi de Paşte, Tiberiu Ceia, Liliana Laichici, Ciprian Pop vă invită cu cântecul bănăţan şi povestea locului ... în Timiş, la Voiteg!

 

Roxana Morun
Felicia Stoian
Ora regiunii
Cântecul de acasă

Sub semnul marii sărbători a creştinătăţii PAŞTELE – Învierea Domnului Isus Hristos, generaţii de interpreţi ai cântecului bănăţan s-au astrâns la Voiteg în Timiş.(w500)

Gazda emisiunii Carmen Cazan dezvăluie colegei noastre Roxana Morun, fragmente din istoria zbuciumată şi totuşi frumoasă a casei muzeu în care ne aflăm.

Bucuria cântecului ne este adusă de Felicia Stoian şi invitaţii săi: Tiberiu Ceia, Elena Jurjescu, Ion Peptenar, Liliana Laichici, Dumitru Teleagă, Maria Coman, Ciprian Pop, Doriana Talpeş şi Ioan Surdu.

Emisiunea specială de Paște se difuzează pe TVR Timișoara luni 17.04.2017 de la ora 19.30, cu reluare marți 18.04.2017 de la ora 12.00 iar pe TVR3 luni 17.04.2017 de la ora 9.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv.

 

 

2:30 Teatru TV (R)

(Reluare)

4:00 Descoperă vestul

 
Concert într-o sinagogă ascunsă, la Arad | VIDEO

Concert într-o sinagogă ascunsă, la Arad | VIDEO

publicat: sâmbătă, 07 septembrie 2024

Recent, un concert special a avut loc în cadrul Sinagogii Neologe din Arad, una dintre puținele sinagogi din Europa care nu poate fi observată ...

Festivalul Minorităților, la Arad | VIDEO

Festivalul Minorităților, la Arad | VIDEO

publicat: vineri, 06 septembrie 2024

În cadrul Festivalului Minorităților desfășurat la Arad, 18 ansambluri artistice au avut ocazia să își prezinte specificul cultural, evidențiind ...

Expoziția "Dincolo de graniță" oferă o platformă artiștilor din Arad și din împrejurimi pentru a-și etala lucrările, evidențiind astfel talentul ...

 

#tvrtimisoara