loader
Foto

Galerie foto

„Ador Copiii” şi „Din Banatul meu cu dor”

„Din Banatul meu cu dor” este titlul albumului semnat Remus Novac.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

Instrumentistul şi-a gândit lansarea acestuia sub forma unui spectacol care va avea loc mâine, 1 iunie, ora 20.00, la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul din Timişoara.

Conducerea muzicală îi aparţine lui Deian Galetin, gazdă va fi colega noastră Felicia Stoian iar invitaţi – interpreţi de renume (Andreea Voica, Ovidiu Barteş, Petrică Moise, Mihaela Grec, Stana Stepanescu, Bogdan Cioranu, Florin Boita, Olguţa Berbec).

Amănunte legate de album şi de spectacolul de mâine seară aflăm, în direct, dinspre Felicia Stoian, Deian Galetin şi Remus Novac.

Asociaţia „Ador Copiii” va sărbători Ziua Naţională a Adopţiei (2 iunie) cum nu se poate mai potrivit. Mai exact, prin organizarea unei gale în cadrul căreia va fi lansată campania inspiraţională „Te iubesc, Mami!” 2 Iunie – o zi Miracol pentru copiii adoptaţi şi pentru familiile acestora.

Despre Gala Asociaţiei „Ador Copiii” aflăm amănunte, în direct, de la Simona Czudar, fondator şi director executiv al organizaţiei şi de la vicepreşedintele acesteia, Laura Jacan.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, marți 31.05.2016 la ora 20.00, cu reluare miercuri 1.06.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

12:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

13:30 Drumuri aproape (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara