loader
Foto

Galerie foto

Alegerile din fotbal - la "În Prelungiri"

Alegerile pentru șefia fotbalului românesc, atât la nivelul forurilor județene cât mai ales la vârful federației, intră în linie dreaptă.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Candidații, șase după ultimele aparențe, încearcă să convingă pe ultima sută de metri votanții din teritoriu că reprezintă soluția cea mai bună pentru viitorul acestui sport.

Retrogradat la un moment dat din primele 50 de echipe ale lumii la nivel de echipă națională, bântuit de scandaluri și acuzații de corupție și cu perspective incerte la nivelul grupelor de copii și juniori, fotbalul românesc are nevoie indubitabil de sânge proaspăt.

După anunțata retragere a actualului președinte, Mircea Sandu, o adevărată inflație de candidați aspiră la fotoliul de șef al FRF.

Marcel Pușcaș vine "În Prelungiri" alături de profesorul Jackie Ionescu pentru a comenta împreună competiția pentru conducerea fotbalului intern din perspectiva unui aspirant aflat public în conflict cu actualii diriguitori .

Emisiunea se difuzează concomitent pe TVR Timișoara și TVR3 sâmbătă 22.02.2014 la ora 17.00, cu reluare pe ambele canale sâmbătă 22.02.2014 la ora 23.30 și luni 24.02.2014 la ora 15.30.

(w882)

19:00 În prelungiri – direct

20:30 Lumea de aproape

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara