loader
Foto

Alternativă la închisoare

Datele statistice din Europa arată că începând cu anii ’90 a existat o creştere a numărului de persoane din închisori în statele membre.

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Alternativele la detenţie în Europa este un proiect care a fost lansat în martie 2014 şi coordonat de Asociaţia Italiană „Comunitatea Papa Giovanni XXIII“ care a fost dezvoltat în 7 ţări din Europa, printre care şi România.

Discutăm despre cât de viabile sunt aceste alternative pentru România şi care sunt categoriile pentru care o astfel de metodă ar da roade. Şi nu în ultimul rând ce înseamnă pentru societate “mai puţini oameni în închisoare”.

Invitații emisiunii sunt Mariana Petersel (președinte Asociatia “Generație Tânără"), Dionisie Truşculescu (preşedintele Asociației de mediere a conflictelor  MISIT), Florin Şerpe ( director Centrul de Reeducare Minori Buziaş) și Flaviu Ciopec (avocat).

Emisiunea "Ediţia de Vest" se difuzează în direct, simultan pe TVR Timișoara şi TVR 3, luni 28.03.2016, de la ora 17:00, cu reluare pe ambele canale marţi 29.03.2016 la ora 00:30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

3:00 Descoperă vestul

7:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara