loader
Foto

Galerie foto

Ana Munteanu - de la actorie la lobby

Ana Munteanu e actriţă, dar de mică a făcut voluntariat, iar acum face lobby pentru diverse cauze.

 

Roxana Morun
Selfie

În copilarie, Ana ar fi vrut să se facă poliţistă, dar cumva, în adâncul sufletului, a ştiut mereu că va deveni actriţă. Şi aşa a şi fost!

A facut mai întâi în Bucureşti, oraşul ei natal, liceul, la secţia de teatru, apoi a urmat cursurile Universităţii Nationale de Artă Teatrală şi Cinematrografică „I.L. Caragiale”.

A stat o vreme cu părinţii la Iaşi, însă de mică a fost impresionată de Timişoara, oraşul în care, mai apoi, a ales să locuiască şi să profeseze ca actriţă. A jucat şi joacă în continuare pe scena Teatrului Naţional din Timişoara, dar a hotărât că poate face mai mult pentru oraşul de pe Bega. A facut un master de lobby şi advocacy şi susţine diverse cauze în care crede.

Cea mai mare bucurie însă este faptul că poate să fie mereu alături de Ari, fiul ei, pentru care visează să facă lumea mai bună.

Despre toate acestea şi despre altele povesteşte Ana Munteanu, sâmbătă, 1 Decembrie 2018, de la ora 17.30, la TVR Timişoara, la SELFIE.

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv iar ulterior mai jos.

(w882)

15:30 Minorităţi în limba maghiară

16:00 Prim plan obiectiv – direct

prima parte
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara