loader
Foto

Ansamblul de Dansuri Populare „Mladost”: Spectacol de Gală 2023 | VIDEO

Spectacolul de gală al Ansamblului de Dansuri Populare „Mladost” a reprezentat un eveniment deosebit, desfășurat în luna decembrie 2023 la Filarmonica „Banatul” din Timișoara.

 

Manifestarea artistică a fost dedicată promovării tradițiilor și valorilor culturale ale comunității, inclusiv dansul popular, care constituie o parte esențială a moștenirii noastre.
.

.
Printre momentele memorabile ale serii s-a numărat interpretarea dansului popular sârbesc, cunoscut sub numele de „sârbă”.  Acest dans tradițional, caracterizat prin pași ritmici și sincronizați, a fost adus la viață de către membrii ansamblului, care au demonstrat nu doar abilități tehnice remarcabile, ci și pasiunea și dăruirea față de arta populară.

Coregrafiile elaborate, îmbinate cu costumele tradiționale impresionante, au creat o atmosferă vibrantă și captivantă, care a încântat profund publicul.

Spectacolul de gală a fost nu doar o celebrare a dansului, ci și un prilej de reafirmare a identității culturale. Ansamblul „Mladost” a reușit să aducă în fața spectatorilor nu doar un simplu show, ci o poveste emoționantă despre legătura dintre generații și importanța păstrării tradițiilor în contextul contemporan.

Spectacolul de Gală 2023 al Ansamblului de Dansuri Populare „Mladost” a fost un adevărat festin pentru simțuri, punând în evidență nu doar frumusețea dansului popular sârbesc, ci și dedicarea comunității în promovarea valorilor culturale. Cu siguranță, acest eveniment va rămâne în memoria participanților ca un exemplu strălucit al bogăției patrimoniului nostru folcloric.

19:00 Festivalul Mariana Drăghicescu – TVR Timișoara – 30 ani

- direct

22:00 Forum economic (R)

(Reluare)
 
Meteosensibilii afectați de toamnă | VIDEO

Meteosensibilii afectați de toamnă | VIDEO

publicat: joi, 19 septembrie 2024

Toamna a adus cu sine o schimbare drastică a vremii, afectând în mod semnificativ starea de bine a celor mai mulți dintre timișoreni.

Angajări la Complexul Energetic Valea Jiului | VIDEO

Angajări la Complexul Energetic Valea Jiului | VIDEO

publicat: miercuri, 18 septembrie 2024

În contextul economic actual, mineritul continuă să reprezinte o oportunitate vitală pentru reintegrarea în câmpul muncii, în special în zonele ...

Ansamblul de Dansuri Populare „Mladost”: Spectacol de Gală 2023 | VIDEO

Spectacolul de gală al Ansamblului de Dansuri Populare „Mladost” a reprezentat un eveniment deosebit, desfășurat în luna decembrie 2023 la ...

 

#tvrtimisoara