loader
Foto

Ansamblul “Izvoraşul” al Casei de Cultură din Buziaş

Spectacol de sărbătoare la Buziaş cu invitaţi din Banat, Ardeal şi Mehedinţi!

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Interpreţii Ansamblului “Izvoraşul” al Casei de Cultură din Buziaş, aduc cântece populare mai vechi şi mai noi în spectacolul “La gazda de omenie”, acompaniaţi fiind de către orchestra profesionista “Banatul” din Timişoara, dirijor Sebastian Roşca.

Invitaţi speciali sunt Ionuţ Tudorescu din Mehedinţi, Eugen Mihăilă şi Ciprian Roman din Hunedoara, Daniel Rosalim din Sibiu, precum şi îndrăgiţii interpreţi cărăşeni: Nicu Novac, Ramona Viţa şi Petrică Miulescu Irimică!

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3 joi 28.12.2017, de la ora 19.00, iar pe TVR Timişoara vineri 29.12.2017, de la ora 17.00.

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv.

9:00 Cap de afiș (R)

(Reluare)

10:00 Minorităţi în limba maghiară (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara