loader
Foto

Ansamblul Timişul la Sărbătoarea „Crainei Bănăţene” de la Petnic

La Sărbătoarea „Crainei Bănăţene” de la Petnic, Caraş Severin, Ansamblul Timişul din Timişoara a fost invitat special.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Săptămâna aceasta la "Cântec şi Poveste" ne aflăm în ţinutul Crainei Bănăţene şi aniversăm cei 25 de ani de la înfiinţarea Fundaţiei Culturale „Craina Bănăţană” de către prof. Pavel Ciobanu şi cârmuită acum de către cunoscutul taragotist Ioniţă Ienea.

La sărbătoarea bănăţenilor de la poarta Almăjului ne-am bucurat şi de un spectacol folcloric susţinut de Ansamblul Folcloric Timişul din Timişoara alături de interpreţii Paula Paşca, Gheorghe Călţun Brancu, Daniela Ştefan, Dumitru Stoicănescu.

Conducerea muzicală este semnată de Nicolae Baniciu iar coregrafia dansurilor bănăţene de către maestrul coregraf Toma Frenţescu. Invitată specială a fost îndrăgita interpretă din Mehedinţi, Niculina Stoican.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3, joi 21.04.2016 de la ora 20.00, cu reluare vineri 22.04.2016 la ora 4.30, iar pe TVR Timișoara duminică 24.04.2016 de la ora 19.00, cu reluare luni 25.04.2016 de la ora 10.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

17:30 Arhiva TVR Timișoara

18:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

-direct (Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara