loader
Foto

Ansamblul Zărandul la 10 ani!

Ansambluri folclorice din Arad, Maramureşul istoric, Botoşani şi Timiş împreună la aniversarea ansamblului Zărandul al Palatului Copiilor din Arad!

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Duminica 4 iunie prăznuim Rusaliile, una din cele mai vechi sărbători creştine iar TVR Timişoara întră în casele românilor cu o ediţie specială de folclor.

În această primăvară ansamblul folcloric Zărandul al Palatului Copiilor din Arad condus de coregraful Vasile Peri, a împlinit un deceniu de existenţă.

Pe scena Centrului Cultural din Arad a sărbătorit împreună cu ansamblurile “Mugurelul – Mărgineanca” din Dorohoi – Botoşani, “Călineştenii Ţării Maramureşului” din Călineşti – Maramureş, “Timişul Junior” din Timişoara dar şi invitaţi de peste hotare.

Jocurile strămoşeşti dar şi cântecele neamului vor răsuna în inimile iubitorilor de tradiţii şi folclor urmărind această ediţie specială a studioului TVR Timişoara.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3, duminică 4.06.2017, de la ora 12.30, iar pe TVR Timişoara duminică 5.06.2017 de la ora 13.00. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.


 

 

 

18:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

-direct (Reluare)

18:30 Monocrom

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara