loader
Foto

„Antisocial” – unul dintre cele mai dezbătute spectacole ale momentului

„Antisocial” este o radiografie detaliată a crizei sistemului educaţional românesc şi a conflictului dintre generaţii.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

„Antisocial” – unul dintre cele mai dezbătute spectacole ale momentului. Proiectul regizorului Bogdan Georgescu îşi continuă turneul, reprezentaţia de la Timişoara fiind programată pentru mâine, 27 noiembrie, la Liceul Ion Vidu din Timişoara, începând cu orele 19.

„Antisocial” este o radiografie detaliată a crizei sistemului educaţional românesc şi a conflictului dintre generaţii. Detalii, în direct, dinspre Bogdan Georgescu.

Ediţia cu numărul opt a „Dialogurilor contemporane” are loc în data de 3 decembrie şi ne propune tema „Magia ritmurilor latino-americane”.

Invitaţii serii sunt Gabriela Ciucă, iniţiator al evenimentului, Rufino Delgado Montenegro, consul onorific al Republicii Peru la Timişoara şi Răzvan Tocoianu, instructor de salsa.

Registrul Urbaniştilor din România – Biroul Teritorial al Regiunii de Dezvoltare Vest a acordat Diploma de Excelenţă pentru contribuţia la cunoaşterea dezvoltării urbanistice a municipiului Timişoara domnului arhitect Mihai Opriş.

L-am invitat, aşadar, la o discuţie pe teme la care dumnealui lucrează de-o viaţă.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, joi 26.11.2015 la ora 20.00, cu reluare vineri 27.11.2015 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

12:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

13:30 Drumuri aproape (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara