loader
Foto

Anul Nou îl aduce pe Shakespeare pe scena Teatrului Maghiar din Timişoara

Producţia „Opera cerşetorilor” a prilejuit colaborarea a două echipe de excepţie; cea a Teatrului Maghiar din Timişoara şi echipa de specialişti adusă din Serbia de regizorul Kokan Mladenović.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

La acesta prima colaborare acesta se declară foarte încântat de actorii Teatrului Maghiar din Timişoara: „i-am văzut pe viu în câteva spectacole şi am văzut întregul repertoriu al Teatrului pe DVD-uri. Este unul dintre cele mai bune şi mai capabile ansambluri teatrale întâlnite în toată cariera mea. Le place mult să se joace şi să experimenteze”.

De atunci au trecut aproape doi ani si multe reprezentaţii de succes. Începutul lui 2017 prilejuieşte din nou întalnirea trupei Teatrului Maghiar cu echipa din Serbia. De data acesta Kokan Mladenovic pune în scenă spectacolul “Shakespeare , Sonnet 66”.

Despre acesta montare, dar şi despre cum arată din punct de vedere artistic anul viitor pentru Teatrul “Csikzy Gergely” din Timisoara vom discuta cu Kokan Mladenovic si cu Vesna Rosca Stepanov, PR-ul acestei instituţii.

Asociaţia “Timişoara Bikers” a fost mereu implicată în acţiunile caritabile sau sociale ale oraşului.

Doi dintre membrii acesteia ne vor fi alături să povestim despre cum a decurs acţiunea “Moş Crăciun vine pe motocicletă” anul acesta, dar şi despre alte proiecte ale asociaţiei.

Razvan Pomoja şi chitara lui ne vor aduce în studio atmosfera muzicală a Sărbatorilor de iarnă.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 21.12.2016 la ora 20.00, cu reluare joi 22.12.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

22:00 Prim plan obiectiv (R)

prima parte (Reluare)

23:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara