loader
Foto

Apți de muncă | VIDEO

Foarte puțini adulți cu handicap își găsesc de lucru, și nu pentru că nu ar exista oferte. Este greu ca pretențiile agenților economici să se potrivească posibilităților fizice sau după caz, intelectuale, ale potențialului angajat cu nevoi speciale.

 

O provocare. Sau o suită de provocări. Așa se dovedește angajarea în muncă a persoanelor cu dizabilități, atât pentru ONG-urile din care acestea fac parte cât și pentru angajatori. Din păcate foarte puțini adulți cu handicap își găsesc de lucru, și nu pentru că nu ar exista oferte. Însă este greu ca pretențiile si cerințele agenților economici să se potrivească posibilităților fizice sau după caz, intelectuale, ale potențialului angajat cu nevoi speciale.

4:00 Descoperă vestul

7:00 Harta secretă (R)

(Reluare)
 
TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

 

#tvrtimisoara