loader
Foto

Galerie foto

Arhitectura succesului

Colegiul Naţional de Artă “Ion Vidu” este una dintre şcolile timişorene cu tradiţie.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

În fiecare an elevii acestui liceu participă la olimpiadele naţionale şi se întorc încărcaţi de premii. Şi anul şcolar 2015/2016 a fost unul în care elevii de la Colegiul Naţional de Artă s-au evidenţiat pe plan naţional.

Despre rezultatele obţinute, dar şi despre munca din spatele rezultatelor, vom discuta cu prof. Sanda Moldovan (directorul adjunct al Colegiului Naţional de Artă „Ion Vidu”), Carmen Cojocaru (profesor de balet), Lucia Parvanescu (profesor de pian) şi Ştefan Ovidiu Mureşan (profesor de corn).

Ne vor fi alături şi vor performa live elevii medaliaţi Roxana Rozovolean (canto popular), Ioan Mihăilescu (pian) şi Cosmin Chifan(corn).

Asociaţia “De-a arhitectura” îşi propune dezvoltarea şi promovarea educaţiei de arhitectură şi mediu construit în vederea conştientizării şi a cunoaşterii valorilor arhitecturii, design-ului şi ale urbanismului.

Prin înţelegerea şi asumarea acestor valori de către diverse categorii de public se urmăreşte creşterea calităţii mediului construit din mediile urbane şi rurale.

Programele acestei asociaţii au educat, în cei 4 ani de la înfiinţare, peste 4000 de copii din Romania, de la cei de vârstă preşcolară şi până la cei de gimnaziu.

Ne vor povesti despre acest program Dana Ardelean, arhitect, coordonator local Timiş-Arad, Brîndusa Havaşi, arhitect, voluntar „De-a arhitectura” şi Veronica Adorian, profesor, director al Liceului de Arte Plastice Timişoara.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 8.06.2016 la ora 20.00, cu reluare joi 9.06.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

1:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

2:30 Europa 360 (R)

(Reluare)
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara