loader
Foto

Arta: oportunitate de câștig sau nevoie de sprijin | VIDEO

Timișoara este Capitală Culturală Europeană în 2023. În ediția de  joi, 26 ianuarie, de la ora 16.00 la ,„Forum Economic ”, Adriana Pinti v-a propus o dezbatere despre cultură și artă din perspectivă economică.

 

Adriana Pinti
Forum economic

Invitații ediției sunt: Ovidiu Mihaiță, actor și regizor teatru independent și  Marius Giura, actor și regizor teatru independent.

Teatrul independent este o alternativă la spectacolele oferite de instituțiile clasice. De unde vin banii pentru spectacole, cât de mult înseamnă birocrația în obținerea unor fonduri și se poate supraviețui în lipsa acestora? A oferit răspunsuri Ovidiu Mihaiță, actor și regizor teatru independent.

Organizarea unui festival de muzică, mai ales atunci când este vorba despre un gen mai puțin comercial, este o artă în sine. Cât de greu poate fi, care sunt obstacolele și cum poți echilibra balanța financiară, a explicat Marius Giura - organizator festival jazz, într-o intervenție la Forum Economic.

Despre un nou model de business am aflat de la designerul vestimentar Raluca Jurca.

0:30 Istorii ascunse (R)

(Reluare)

1:00 Actual Regional (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara