loader
Foto

Galerie foto

Arta poate fi pentru unii o investiţie

Pentru alţii o pasiune. Pentru alţii este pur şi simplu un mod de a trăi.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Ce inseamnă să trăieşti şi să respiri artă vom afla de la Adriana, Simona şi Adrian Aron.

De la aceştia vom afla poveştile fascinante care stau în spatele obiectelor sau ale bijuteriilor vechi, care e diferenţa dintre o replică şi un fals, şi cum putem face o investiţie înţeleaptă în arta contemporană.

Roberta Popa Ionescu şi Robert Copoţ sunt protagoniştii următoarei premiere care va fi pusă în scenă la Teatrul Naţional Timişoara, în 13 noiembrie, începând cu ora 19.00, la sala Studio „Uţu Strugari”.

„Ce vine după” este titlul acestui text al lui Mihai Ignat , montat după conceptul Robertei Popa Ionescu , la care scenografia este semnată de către Geta Medinski.

Despre acestă montare povestim cu cei actori care îi dau viaţă, Roberta Popa Ionescu şi Robert Copoţ.

După ce la începutul lunii Asociaţia “Teatru pentru Tine” vă invita la un festival de teatru-lectură, iată că la mai puţin de o lună vă invită la un alt festival, “Bastion”.

Acesta este un festival de teatru independent, care se va desfăşura între 13-15 noiembrie, la Bastionul Maria Therezia din Timișoara. Festivalul debutează cu o seară de dans contemporan şi vine în faţa iubitorilor de teatru cu patru premiere:”Joc în groapa cu nisip”, “Belvedere” , “ Strada nr. 4” şi “Frica cosmică sau ziua în care Brad Pitt a devenit paranoic”, un spectacol care alcărui text a fost citit şi în cadrul festivalului “Dramalogue”.

Amănunte vom afla de la regizorul Marius Lupoian, organizatorul festivalului “Bastion”.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, luni 9.11.2015 la ora 20.00, cu reluare marți 10.11.2015 la ora 11.30. Vă reamintim că începând din 20.10.2015 postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

17:30 Regatul Sălbatic

18:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

-direct (Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara