loader
Foto

Arta spectacolului la "Ceasul Artelor"

La "Ceasul Artelor" aflăm despre un spectacol- eveniment, semnat Dan Puric, Orchestra Fiarmonicii Banatul și invitații lor. De la Arad vin noutăți despre un Teatru proaspăt întors din festival.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ceasul Artelor

„Suflet românesc”, o denumire potrivită a unui eveniment de neratat. Dan Puric și Orchestra Filarmonicii Banatul din Timișoara, împreună cu invitați de mare calibru, își vor da mână de la mână pentru ca, în 19 martie, Sala Capitol să fie în sărbătoare.

O celebrare a Omeniei și a Iubirii, fiindcă fondurile care vor fi adunate, cu toatele, vor pleca, la propriu, înspre cea dintâi Clinică de Recuperare Oncologică din România, construită de către doctorul Pavel Chirilă la Slatina Nera.

Teatrul Clasic Ioan Slavici din Arad, prin spectacolul „Orchestra Titanic”, în regia lui Alexander Hausvater, a fost prezent, la finele acestei săptămâni, în Turcia, la un foarte cunoscut festival de teatru. Carmen Vlaga si Ioan Peter, actori care fac parte din distribuția spectacolului, ne vor fi alături, cu gânduri și impresii proaspete.

Emisiunea “Ceasul Artelor” este difuzată pe TVR Timişoara marți 18.03.2014, la ora 20:30, cu reluare miercuri 19.03.2014 la ora 11.30.

 

 

 

19:00 ACTUAL REGIONAL – direct (R)

(Reluare)

20:30 Drumuri aproape

 
Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

Castrul roman Micia: arheologia clasică e însoțită de cea experimentală | VIDEO

Urmărim la "Istorii Ascunse" o ediție despre  cercetarea castrului roman Micia, descoperit la mijlocul anilor 1800. Realizator: Cristina ...

 

#tvrtimisoara