loader
Foto

Arte plastice la "Ceasul Artelor"

La "Ceasul Artelor" discutăm despre expoziția „Heptacromie II” de la Galeria Calpe şi despre acuarela fascinantă a unei arhitecte...

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ceasul Artelor

„Heptacromie II” este expoziţia, comună, a profesorilor de pictură din cadrul Facultăţii de Arte Plastice Timişoara.

Pe simezele Galeriei Calpe au comunicat, prin intermediul lucrărilor, artişti precum Cristian Sida, Dana Constantin, Liliana Popa sau Dan Toma.

Despre expoziţie, dar şi despre învăţământul românesc de artă, ne vor povesti conf. dr. Carol David şi pictorul Dan Toma, dascăl la rându-i.

Ioana Mihăiescu este reşiţeancă şi arhitectă, descriere făcută la o primă strigare...

Nimic pe lume, însă, nu-i aduce satisfacţii mai mari decât şevaletul: momentele în care face pictură pe mătase sau acuarelă sunt, cu asupra de măsură, cele mai autentice şi mai profund creatoare din existenţa dumneaei.

Emisiunea “Ceasul Artelor” este difuzată pe TVR Timişoara marți 27.05.2014, la ora 20.30, cu reluare miercuri 28.05.2014 la ora 11.30.

 

 

2:30 Lumea de aproape (R)

(Reluare)

3:00 Telejurnal Regional TVR TM – mimico gestual (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara