loader
Foto

Galerie foto

Asociaţia Ctrl-D şi OSUT la ceas aniversar!

Ctrl-D este o asociație creată pentru designeri, developeri, oameni de comunicare și publicitate, cu scopul de a le oferi resurse educative relevante, de a-i informa, promova și implica.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

De-a lungul celor 5 ani de existenţă asociaţia a creat un blog, care, în timp, s-a transformat în revistă digitală şi care acum numară aproape 850 de articole, la care şi-au adus contribuţia peste 70 de autori.

Asociaţia Ctrl-D este organizatoarea a numeroase evenimenete legate de design şi comunicare. Anul trecut membrii asociaţiei au lansat conceptul "Din culise", o serie de întâlniri informale ale comunității cu reprezentanți ai unor branduri cunoscute, pentru a învăța din proiectele create de aceștia.

Despre cei cinci ani de până acum , dar şi despre planurile pentruviitor vom povesticu Alexandra Recăşan şi cu Ștefan Foca de la Ctrl+D.

Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT) împlineşte anul acesta 26 de ani. Aceasta este cea reprezentativă organizaţie a universităţii şi, totodată, un punct de reper pentru toate ligile studenţeşti din ţară.

OSUT reprezintă interesele comune ale studenţilor şi stimulează participarea acestora la actul educaţional, la viaţa socială, economică şi culturală. Organizaţia reprezintă un mediu asociativ de tineret, mediu în care orice student are şansa de a se exprima şi de a-şi pune ideile în practică.

Despre cei 26 de ani în folosul studenţilor, dar şi despre cele mai importnate evenimente şi acţiuni OSUT vom discuta cu câţiva dintre reprezentanţii acestei organizaţii.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, luni 14.03.2016 la ora 20.00, cu reluare marți 15.03.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

23:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)

23:30 Arhiva TVR Timișoara

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara