loader
Foto

Galerie foto

Atuul naţionalei la Campionatul European de Baschet Feminin: publicul timişorean

Campionatul European de baschet feminin, organizat în premieră de România împreună cu Ungaria, a intrat în linie dreaptă.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara
Telejurnal Regional TVR Timișoara

Cu mai puţin de 24 de ore până la start, elevele lui Florin Nini se arată încrezătoare în privinţa şanselor de a accede din grupe, chiar dacă tricolorele vor întâlni adversare din elita acestei discipline.

Franţa, campioana continentală en titre şi vicecampioana olimpică, Cehia, fostă finalistă mondială, alături de ţări cu tradiţie ca Muntenegru sau Ucraina fac parte din grupa de la Timişoara.

Una din componentele cheie ale naţionalei, Claudia Pop, are amintiri plăcute legate de Sala Constantin Jude, unde a trăit momente de neuitat la un alt European, împreună cu echipa de junioare a României.

Jucătoarea legitimată în prima ligă spaniolă la Bizkaia crede că naţionala are atitudinea cu care poate să se bată de la egal la egal cu adversarele şi că principalul motor poate veni chiar din public.

Ştirile TVR Timişoara se difuzează zilnic de la orele 18,20 și 21,30 (de la ora 21,30 sunt transmise şi în limbaj mimico- gestual).

(w882)

7:00 Satul meu (R)

(Reluare)

7:30 Actual Regional (R)

(Reluare)
 

Duminica - 17 marie, ora de la ora 16:00 și 22:00, pe TVR Timișoara, a fost difuzată o ediție specială "Cântec și Poveste".

Felicia Stoian v-a invitat  la o nouă ediție live "Cântecul  de acasă" vineri, 15 martie, de la ora 16:00.

Trufandale de primăvară | VIDEO

Trufandale de primăvară | VIDEO

publicat: joi, 14 martie 2024

Primavara a sosit, chiar dacă vremea pare să fie destul de indecisă, iar tarabele din piețe s-au umplut de trufandale. Salată verde, spanac, ...

 

#tvrtimisoara