loader
Foto

Galerie foto

Atuul naţionalei la Campionatul European de Baschet Feminin: publicul timişorean

Campionatul European de baschet feminin, organizat în premieră de România împreună cu Ungaria, a intrat în linie dreaptă.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara
Telejurnal Regional TVR Timișoara

Cu mai puţin de 24 de ore până la start, elevele lui Florin Nini se arată încrezătoare în privinţa şanselor de a accede din grupe, chiar dacă tricolorele vor întâlni adversare din elita acestei discipline.

Franţa, campioana continentală en titre şi vicecampioana olimpică, Cehia, fostă finalistă mondială, alături de ţări cu tradiţie ca Muntenegru sau Ucraina fac parte din grupa de la Timişoara.

Una din componentele cheie ale naţionalei, Claudia Pop, are amintiri plăcute legate de Sala Constantin Jude, unde a trăit momente de neuitat la un alt European, împreună cu echipa de junioare a României.

Jucătoarea legitimată în prima ligă spaniolă la Bizkaia crede că naţionala are atitudinea cu care poate să se bată de la egal la egal cu adversarele şi că principalul motor poate veni chiar din public.

Ştirile TVR Timişoara se difuzează zilnic de la orele 18,20 și 21,30 (de la ora 21,30 sunt transmise şi în limbaj mimico- gestual).

(w882)

12:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)

13:00 Tur ghidat (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara