loader
Foto

Galerie foto

BaRock Acustic Live cu Ilie Stepan, Horea Crişovan şi Mario Florescu

Capul de afiş al celei de a doua ediţii a Festivalul Timişoara Baroc a fost concertul intitulat BaRock Acustic Live, susţinut de Ilie Stepan, Horea Crişovan şi Mario Florescu.

 

Mimo Obradov
Cap de afiș

Trioul este format din trei eminenţi muzicieni timişoreni cu o însumare excepţională a experienţelor muzicale dobîndite în genuri şi medii diferite dar al căror numitor comun este rockul.

Maestrul alchimist al sunetelor, Ilie Stepan, a pregătit celor prezenţi la acest concert unic pe scena din sala Capitol din Timişoara o trăire intensă, o muzică inspirată, revărsată ca o cascadă în sufletul ascultătorului.

Impresionant a fost mai ales segmentul din concert dedicat memoriei celor care nu mai sînt dar care au marcat viaţa culturală a acestui oraş şi au definit spiritul civic cu atitudinea şi talentul lor.

Concertul este difuzat în cadrul emisiunii "Cap de afiș" pe TVR 3 vineri 7.03.2014 de la ora 18.00 şi pe TVR Timişoara duminică 16.03.2014 de la ora 17.00.

(w882)

16:00 Cântecul de acasă

- direct

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara