loader
Foto

Galerie foto

Baschet feminin: ICIM Arad în direct și exclusivitate la TVR Timișoara

UVG ICIM Arad, campioana României în baschetul feminin, revine la TVR 3 şi TVR Timişoara în competiţia europeană pe care şi-a adjudecat-o în sezonul trecut, Liga Europei Centrale.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Aradul nu poate avea obiectiv decât menţinerea trofeului pe Mureş, concurenţa din grupe în acest sezon fiind însă una pe măsură: Flying Foxes Viena (campioana Austriei), Valosun KB Brno (Cehia) , Piestanske Cajky (Slovacia), dar şi o altă grupare din competiţia internă, finalista Cupei României, CSM Alba Iulia.

Joi, 21 noiembrie, de la ora 18.30, în direct şi în exclusivitate la TVR 3 şi TVR Timişoara, ICIM-ul primeşte vizita campioanei Austriei, o grupare ce are în componenţă şi pe una dintre cele mai promiţătoare jucătoare din naţionala noastră, Elisabeth Pavel.

Monica Brosovsky şi compania par avea totuşi prima şansă având de partea lor experienţa şi neobositul public arădean.

(w882)

 

13:00 Tur ghidat (R)

(Reluare)

13:30 Istorii ascunse (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara