loader
Foto

Galerie foto

Best of "Rialiti Șoc"- partea a doua

Andrei Boroșovici a grupat pentru dumneavoastră fragmente din cele mai bune ediţii şi momentele cele mai reușite ale emisiunii RIALITI ŞOC.

 

Andrei Borosovici
Rialiti Şoc

UPDATE: Ediția a II-a emisiunii Rialiti Șoc - Best of  este disponibilă online pe TVR+

Facem cunoştinţă cu o parte din oameni care petrec ore în sala de forţă. Timpul lor este însă răsplătit cu diplome şi medalii. Încercăm să vă dezvăluim cât ar trebui să stăm în sala de forţă şi cât efort trebuie să depunem pentru a avea un trup de invidiat.

(w882)

Stăm de vorbă cu meteorologii. Descoperim împreună poveşti şi curiozităţi din lumea meteorologiei. Cum se face o prognoză, care este secretul unei prognoze corecte şi care sunt părţile mai puţin cunoscute ale meseriei, sunt doar o parte din lucrurile pe care o să le cunoaştem astăzi .

(w882)

Tramvaiul…pentru unii un simplu mijloc de transport în comun, pentru alţii prilej de aducere aminte a unor vremuri trecute. Fie că ne amintim de tramvaiul tras de cai sau vorbim despre cel din zilele noastre, povestea e cam aceiaşi, doar personajele se schimbă. Şi atunci, ca şi acum, oamenii se grăbeau să ajungă dintr-un loc în altul, schimbau câteva vorbe cu cel de pe scaunul alăturat sau priveau pur şi simplu prin geam în timp ce gândurile lor zburau în voie.

(w882)

Ziua de 1 decembrie a fost poate cea mai importantă zi din an pentru românii care trăiau în 1918. A continuat să fie o dată importantă în calendar şi în anii următori.

Astăzi mai avem vreo tresărire atunci când auzim imnul ţării noastre? Suntem noi ceea ce strămoşii noştri au crezut că vom fi? Mai suntem patrioţi? Toate acestea sunt întrebări la care, probabil, răspunsul se găseşte în interiorul fiecăruia dintre noi.


 

10:00 Minorităţi în limba germană (R)

(Reluare)

10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara