loader
Foto

Galerie foto

Bianca Făgădar şi pasiunea ei dulce

Bianca Făgădar a început să facă prajituri…din plictiseală. Tânăra timişoreancă nu visa că va ajunge pastry chef.

 

Roxana Morun
Selfie

A absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara la secţia de informatică economică. Tot aici a făcut şi masterul.

Viaţa ei a luat însă o altă turnură în momentul în care s-a mutat în Spania. Acolo a început, mai în glumă, mai în serios să …prăjiturescă. Şi i-a plăcut!

În momentul în care s-a ivit ocazia să facă un curs de cofetar, nu a ezitat să se înscrie. Ce a urmat i-a întrecut până şi ei aşteptările! A devenit pastry chef şi i s-a propus să predea, chiar la şcoala pe care o absolvise.

Bianca şi-a dorit însă să se întoarcă în România. Acasă, la Timişoara, şi-a deschis un mic boutique, o afacere dulce, care se bucură de success, mai ales datorită faptului că e condusă cu inima.

Fireşte şi datorită gustului irezistibil pe care îl au prăjiturile! Pare o poveste clasică de succes, dar a fost multă muncă, au fost multe nopţi nedormite şi multe încercări eşuate.

Despre toate acestea vă va povesti chiar Bianca Făgădar, la SELFIE , sâmbătă, 27 aprilie 2019, de la ora 17.30, la TVR Timişoara şi duminică, de la ora 8.30 la TVR 3.

(w882)

 

10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)

11:30 Satul meu (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara