Bianca Făgădar a început să facă prajituri…din plictiseală. Tânăra timişoreancă nu visa că va ajunge pastry chef.
A absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara la secţia de informatică economică. Tot aici a făcut şi masterul.
Viaţa ei a luat însă o altă turnură în momentul în care s-a mutat în Spania. Acolo a început, mai în glumă, mai în serios să …prăjiturescă. Şi i-a plăcut!
În momentul în care s-a ivit ocazia să facă un curs de cofetar, nu a ezitat să se înscrie. Ce a urmat i-a întrecut până şi ei aşteptările! A devenit pastry chef şi i s-a propus să predea, chiar la şcoala pe care o absolvise.
Bianca şi-a dorit însă să se întoarcă în România. Acasă, la Timişoara, şi-a deschis un mic boutique, o afacere dulce, care se bucură de success, mai ales datorită faptului că e condusă cu inima.
Fireşte şi datorită gustului irezistibil pe care îl au prăjiturile! Pare o poveste clasică de succes, dar a fost multă muncă, au fost multe nopţi nedormite şi multe încercări eşuate.
Despre toate acestea vă va povesti chiar Bianca Făgădar, la SELFIE , sâmbătă, 27 aprilie 2019, de la ora 17.30, la TVR Timişoara şi duminică, de la ora 8.30 la TVR 3.