loader
Foto

Bilanțul protestelor de stradă

O nouă seara de protest în stradă, poate ultima, a avut loc duminică la Timişoara.

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

Aproximativ 300 de persoane s-au strans seara trecută în Piata Victoriei pentru a cere din nou plecarea Guvernului Grindeanu dar şi demisia şefilor celor două camere ale Parlamentului.

Vorbim despre bilanţul protestelor, despre ce a câştigat şi pierdut strada dar şi clasa politică, la Ediţia de vest, astăzi de la ora 18:30 la TVR Timişoara.

Invitați în studio sunt Bogdan Marta (redactor şef Tion.ro), Radu Nicosevici (preşedinte Academia de Advocacy) și Tiberiu Pfistzer (organizator proteste).

Emisiunea "Ediţia de Vest" se difuzează în direct pe TVR Timișoara, luni 27.02.2017, de la ora 18:30, cu reluare marți 28.02.2017 la ora 11:00. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului TVR Timișoara.

0:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

(Reluare)

0:30 Istorii ascunse (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara