loader
Foto

Galerie foto

Bojita Ilici: Make-up-ul între mască şi personaj

Cântă de cand era mică, a publicat poezie într-un volum colectiv şi a iubit, tot din fragedă pruncie, desenul şi culoarea.

 

Roxana Morun
Selfie

Născută într-o familie cu valenţe artistice de toate felurile, Bojita a crescut cu arta în suflet.

Cântă de cand era mică, a publicat poezie într-un volum colectiv şi a iubit, tot din fragedă pruncie, desenul şi culoarea.

Primele premii pentru creaţiile ei le-a obţinut când avea 14 ani şi de atunci s-au adunat câteva zeci de astfel de recunoaşteri ale talentului ei. A făcut Liceul de Artă Plastică şi Facultatea de Arte Plastice şi Design în Timişoara. Apoi, tot la Universitatea de Vest un Master la secţia de grafică. În prezent este doctorandă a aceleiaşi universităţi.

Pasiunea pentru make-up a descoperit-o destul de recent, însă a transformat-o destul de repede într-o profesie. A colaborat cu diverşi designeri pentru pictoriale care au apărut în reviste de specialitate sau a realizat make-up-ul modelelor pentru diferite evenimente de modă.

De machiajul de scenă s-a apropiat fiind make-up artist al Teatrului Sârbesc din Timişoara. A colaborat cu diverse trupe de dans contemporan, a făcut parte din echipa de realizare a unor filme de scurt metraj şi a unor clipuri difuzate la festivalurile de specialitate.

În prezent este make-up artist la Teatrul German de Stat Timişoara.

Emisiunea "Selfie" se difuzează duminică 12.05.2019, de la ora 8.30 la TVR 3

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalele digitale 85 UPC și 107 DIGI.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe canalul de YouTube @TVRTimișoara și pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Ulterior, emisiunea poate fi vizionată și în playerul de mai sus.

(w882)

 

10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)

11:30 Satul meu (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara