loader
Foto

Galerie foto

Box și fotbal la "În Prelungiri"

O singură victorie şi doar patru goluri marcate este bilanţul modest al ACS Poli din cele nouă meciuri amicale disputate în această iarnă.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Parcursul sub aşteptări din perioada de pregătiri pentru ACS Poli Timişoara tulbură apele din interiorul grupării finanţate autorităţile locale.  O singură victorie şi doar patru goluri marcate este bilanţul modest din cele nouă meciuri amicale disputate în această iarnă.

Vicepreşedintelui Jackie Ionescu i se vor alătura în studio Marcel Băban, fostul golgeter al Politehnicii şi patronul uneia din cele mai de succes şcoli de fotbal din vestul ţării şi Claudiu Belu, titular în echipa naţională de tineret.

În partea a doua eterna speranţă a boxului timişorean, Flavius Biea încearcă să demonstreze că poate deveni profet la el acasă, atacînd primul titlu de la profesionişti în faţa publicului din oraşul său natal.

Până să lupte pentru titlul naţional în Sala Sporturilor „Constantin Jude", Biea vine „În prelungiri” pentru a mărturisi până unde merge visul său.

Emisiunea se difuzează concomitent pe TVR Timișoara și TVR3 sâmbătă 15.02.2014 la ora 17.00, cu reluare pe ambele canale sâmbătă 15.02.2014 la ora 23.30 și luni 17.02.2014 la ora 15.30.

(w882)

 

10:30 Prim plan obiectiv (R)

prima parte (Reluare)

11:30 Harta secretă (R)

(Reluare)
 
TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

 

#tvrtimisoara