loader
Foto

Bugetul pentru cercetare in medicina condamnă domeniul la subdezvoltare

Aşadar, un institut de profil nu ar putea supravieţiui dacă nu ar reuşi să câştige proiecte mari pe fonduri europene pentru a se autofinanţa.

 

Luisa Tîrcă
Reporter Special

Bugetul alocat de Guvern pentru cercetare in medicina condamnă domeniul la subdezvoltare. Aşadar, un institut de profil nu ar putea supravieţiui dacă nu ar reuşi să câştige proiecte mari pe fonduri europene pentru a se autofinanţa.

Centrul de Terapii Genice şi Celulare în Tratamentul Cancerului – OncoGen a reuşit până acum să câştige mulţi bani pentru cerctare.

A atras peste 20 de milioane de euro, iar cel mai recent proiect, pentru că aparatura performanta este vitala, este unul transfrontalier cu Serbia, în valoare de 3,5 milioane de euro pentru echipamente.

Emisiunea "Reporter Special" se difuzează pe TVR Timișoara, sâmbătă 27 octombrie 2018 de la ora 19.00 (cu reluare duminică 28 octombrie 2018 de la orele 13.00) iar pe TVR3 sâmbătă, 27 octombrie 2018, de la ora 17.30 .

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv iar ulterior mai jos.


 

 

21:00 Telejurnal Regional TVR TM – mimico gestual (R)

(Reluare)

21:30 Minorităţi (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara