loader
Foto

Galerie foto

Călătorie în timp şi muzică

Asociaţia Teatru pentru Tine este o asociaţie timişoreană care are ca scop principal promovarea formelor neconvenţionale de teatru şi surmontarea distanţei crescânde dintre public şi actul teatral.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Proiectul Călătorie în Timp- Teatru Ambulant este un proiect de educaţie prin cultură, care constă în punerea în scenă a unui spectacol de teatru itinerant pentru aproximativ 1000 de tineri şi copii.

Tema este cunoasterea şi descoperirea istoriei (Marea Unire- formarea României moderne) într-o manieră culturală printr-un demers participativ (de implicare a tânărului public în actul cultural şi educaţional).

Autorul și regizorului textului este Adrian Jivan. Marius Lupoian, preşedintele Asociaţiei Teatru pentru tine ne va povesti cum se va derula proiectul.

Phaser este o trupă pop-rock din Timișoara, care s-a făcut remarcată în cadrul semifinalei naționale Eurovision 2013 cu piesa "Pour toi et pour moi", de altfel primul single oficial, care s-a conturat și într-un videoclip.

Cel mai recent single al trupei este "Alerg" şi a fost lansat cu succes, de curând. Membrii trupei vin la „Ora regiunii” sa ne spună povestea acestei piese, dar şi care sunt planurile lor.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, joi 26.10.2017 la ora 20.00, cu reluare vineri 27.10.2017 la ora 12.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

19:00 ACTUAL REGIONAL – direct (R)

(Reluare)

20:30 Drumuri aproape

 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara