loader
Foto

Galerie foto

„Cântec şi poveste”: În culisele emisiunii

Am urmărit file din povestea emisiunii "Cântec şi Poveste" de la TVR Timişoara, cu Doriana Talpeş şi Felicia Stoian (prima parte).

 

Felicia Stoian
Doriana Talpeș
Cântec și poveste

Ediţia este disponibilă online pe TVR+. (Prima parte)

De-a lungul celor 5 ani de când emisiunea "Cântec şi Poveste" intră în casele românilor, povestea acesteia s-a tot îmbogăţit.

Astăzi intrăm în culisele unei astfel de emisiuni şi împreună cu Doriana Talpeş şi Felicia Stoian desluşim criteriile şi modul în care se realizează dar şi întâmplari care au marcat destinul acesteia.

Fragmente din ediţiile desfăşurate în studioul TVR Timişoara dar şi din reportajele realizate pe teren vor constitui o bucurie pentru telespectatori dar şi pentru cei care au fost personajele principale în emisiunea Cântec şi Poveste (Andreea şi Nicoleta Voica, Ans. Junii Sibiului, Maria Milu Sorescu, Petrica Miulescu Irimică, Tiberiu Ceia, Dumitru Teleagă, Cornelia Căprariu Roman, Mariana Deac, Ciprian Roman, Rapsozii Zarandului, Vasile Conea, Ana Munteanu).

Ca de fiecare data arhiva bogata a Televiziunii Române ne ajută să cunoaştem mai indeaproape rădăcina şi frumuseţea cântecului popular.

Emisiunea "Cântec și Poveste" s-a difuzat pe TVR 3, joi 21.01.2016 de la ora 20.00, cu reluare vineri 22.01.2016 la ora 4.30, iar pe TVR Timișoara duminică 24.01.2016 de la ora 19.00, cu reluare luni 25.01.2016 de la ora 10.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

18:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

-direct (Reluare)

18:30 Monocrom

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara