loader
Foto

Galerie foto

„Cântec şi poveste”: În culisele emisiunii

Am urmărit file din povestea emisiunii "Cântec şi Poveste" de la TVR Timişoara, cu Doriana Talpeş şi Felicia Stoian (prima parte).

 

Felicia Stoian
Doriana Talpeș
Cântec și poveste

Ediţia este disponibilă online pe TVR+. (Prima parte)

De-a lungul celor 5 ani de când emisiunea "Cântec şi Poveste" intră în casele românilor, povestea acesteia s-a tot îmbogăţit.

Astăzi intrăm în culisele unei astfel de emisiuni şi împreună cu Doriana Talpeş şi Felicia Stoian desluşim criteriile şi modul în care se realizează dar şi întâmplari care au marcat destinul acesteia.

Fragmente din ediţiile desfăşurate în studioul TVR Timişoara dar şi din reportajele realizate pe teren vor constitui o bucurie pentru telespectatori dar şi pentru cei care au fost personajele principale în emisiunea Cântec şi Poveste (Andreea şi Nicoleta Voica, Ans. Junii Sibiului, Maria Milu Sorescu, Petrica Miulescu Irimică, Tiberiu Ceia, Dumitru Teleagă, Cornelia Căprariu Roman, Mariana Deac, Ciprian Roman, Rapsozii Zarandului, Vasile Conea, Ana Munteanu).

Ca de fiecare data arhiva bogata a Televiziunii Române ne ajută să cunoaştem mai indeaproape rădăcina şi frumuseţea cântecului popular.

Emisiunea "Cântec și Poveste" s-a difuzat pe TVR 3, joi 21.01.2016 de la ora 20.00, cu reluare vineri 22.01.2016 la ora 4.30, iar pe TVR Timișoara duminică 24.01.2016 de la ora 19.00, cu reluare luni 25.01.2016 de la ora 10.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

18:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

-direct (Reluare)

18:30 Timișoara Capitală culturală europeană

 
Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

Castrul roman Micia: arheologia clasică e însoțită de cea experimentală | VIDEO

Urmărim la "Istorii Ascunse" o ediție despre  cercetarea castrului roman Micia, descoperit la mijlocul anilor 1800. Realizator: Cristina ...

 

#tvrtimisoara