loader
Foto

Cântec şi Poveste – Transmisiune directă

Urmărim Festivalul Naţional Concurs MARIANA DRĂGHICESCU, ediţia a XIV–a!

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Joi, 15 septembrie începând cu orele 20.00 din Sala Capitol a Filarmonicii Banatul din Timișoara, TVR Timişoara transmite în direct Festivalul Concurs Naţional Concurs de Interpretare Vocală MARIANA DRĂGHICESCU.

Invitaţi în recital : Stana Stepanescu şi Bojidar Ciobotin, Maria Didraga şi Cristian Pomohaci.

Acompaniază Orchestra Ansamblului Profesionist BANATUL din Timişoara, sub bagheta dirijorului Sebastian Roşca.

Momentele surpriză din cadrul transmisiunii sunt asigurate de echipa emisiunii Cântec şi Poveste şi arhiva TVR.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3  joi 15.09.2016 de la ora 20.00, cu reluare vineri 16.09.2016 la ora 4.30, iar pe TVR Timișoara duminică 18.09.2016 de la ora 19.00, cu reluare luni 19.09.2016 de la ora 10.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.


 

 

20:30 Sarea în bucate

21:00 Telejurnal Regional TVR TM – mimico gestual (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara