loader
Foto

Cântece de dragoste și de dor la emisiunea Cântecul de acasă

Urmăriți emisiunea interactiva cu și despre cântecul și dansul popular, lansări de albume de muzică populară, dedicaţii muzicale, promovarea tinerilor interpreţi.

 

Felicia Stoian
Cântecul de acasă

Cântece de dragoste, de instrăinare, de dor sunt aduse în această ediţie a emisiunii Cântecul de acasă, de câtre îndrăgiţi intepreţi ai folclorului: Voichita Suba, Dumitru Stoicănescu şi Mariana Deac.

De asemenea tineri talentaţi, ce duc mai departe zestrea cântecului popular, sunt susţinuţi şi promovaţi în emisiunile TVR Timişoara. De această dată am ales un tânăr cărăşan – Ioan Surdu, laureat al mai multor festivaluri concurs din Banat şi ţară.

Un moment instrumental de excepţie va fi interpretat de taragotistul hunedorean Ionel Coza iar dansatorii ansamblului folcloric „Doina Crisului” din Ineu, Arad ne însoţesc emisiunea în paşi de dans popular.

Deschiderea Muzeului Cânepii de la Timişoara dar şi proiectul cultural – artistic SUFLETARUL, al Nicoletei Voica sunt reflectate în reportajele emisiunii.

Emisiunea "Cântecul de acasă" se difuzează pe TVR Timișoara vineri, 24.11.2017, de la ora 20.00, cu reluare sâmbătă, 25.11.2017, de la ora 13.30, iar pe TVR3  sâmbătă, 25.11.2017, de la ora 14.00. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv.

(w882)

16:00 Cântecul de acasă

- direct

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Marketingul online - Strategii de promovare | VIDEO

Marketingul online - Strategii de promovare | VIDEO

publicat: vineri, 29 martie 2024

Urmăriți  o ediție "Forum Economic" despre marketingul online, la TVR Timișoara.

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

 

#tvrtimisoara