loader
Foto

„Cântec şi poveste” cu Ovidiu Olari, Liliana Laichici şi Vasile Conea!

Continuăm povestea de succes a emisiunii Cântecul de acasă, care de mai bine de un deceniu scrie la TVR Timişoara… povestea cântecului.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediția este disponibilă online pe TVR+

La “Cântec şi poveste” vă propunem câteva fragmente din emisiunea “Cântecul de acasă” cu formaţii şi ansambluri folclorice: ansamblul EDERA din Macea – Arad, ansamblul CRĂIŞORII MOŢILOR din Tisa Nouă – Arad, formaţia JUNII BANATULUI a C.C.A.J.Timiş şi ans. Colegiului ANA ASLAN din Timişoara.

Acestea însoţesc cântecul tinerilor interpreţi Oana Florina Stana - Arad, Gabriel Lungu - Olt, Delia Mirabela Bîrlea – Caraş Severin, Florina Trif – Cluj.

Maria Coman, fraţii Matoşan, Liliana Laichici, Ovidiu Olari şi Vasile Conea împletesc cântecul bănătan cu cel ardelenesc într-o armonie perfecta.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3 joi 9.07.2015 de la ora 20.00 iar pe TVR Timișoara duminică 12.07.2015 de la ora 19.30.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

18:30 Timișoara Capitală culturală europeană

19:00 ACTUAL REGIONAL – direct (R)

(Reluare)
 
Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

Castrul roman Micia: arheologia clasică e însoțită de cea experimentală | VIDEO

Urmărim la "Istorii Ascunse" o ediție despre  cercetarea castrului roman Micia, descoperit la mijlocul anilor 1800. Realizator: Cristina ...

 

#tvrtimisoara