loader
Foto

„Cântec şi poveste” cu Ovidiu Olari, Liliana Laichici şi Vasile Conea!

Continuăm povestea de succes a emisiunii Cântecul de acasă, care de mai bine de un deceniu scrie la TVR Timişoara… povestea cântecului.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediția este disponibilă online pe TVR+

La “Cântec şi poveste” vă propunem câteva fragmente din emisiunea “Cântecul de acasă” cu formaţii şi ansambluri folclorice: ansamblul EDERA din Macea – Arad, ansamblul CRĂIŞORII MOŢILOR din Tisa Nouă – Arad, formaţia JUNII BANATULUI a C.C.A.J.Timiş şi ans. Colegiului ANA ASLAN din Timişoara.

Acestea însoţesc cântecul tinerilor interpreţi Oana Florina Stana - Arad, Gabriel Lungu - Olt, Delia Mirabela Bîrlea – Caraş Severin, Florina Trif – Cluj.

Maria Coman, fraţii Matoşan, Liliana Laichici, Ovidiu Olari şi Vasile Conea împletesc cântecul bănătan cu cel ardelenesc într-o armonie perfecta.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3 joi 9.07.2015 de la ora 20.00 iar pe TVR Timișoara duminică 12.07.2015 de la ora 19.30.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)

17:30 Arhiva TVR Timișoara

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara