loader
Foto

"Cap de Afiș": Recital Magnus Ostrom Band la Gărâna 2013

La "Cap de Afiș" vedem în această săptămână recitalul Magnus Ostrom Band la Festivalul de Jazz de la Gărâna 2013.

 

Roxana Morun
Cap de afiș

Ediţia este disponibilă pe TVR+

Magnus Ostrom Band, înfiinţat de Ostrom, este un grup omogen din punct de vedere stilistic, un grup compus din muzicieni consacraţi ai jazz-ului suedez şi îi are în componenţă pe Magnus Ostrom (tobe), Thobias Gabrielson (bass / bass synthesizer), Andreas Hourdakis (chitară acustică / chitară electrică / banjo), Daniel Karlsson (pian / keyboards).

Liderul grupului, Magnus Ostrom, este atras de mic de percuţie şi a colaborat în primele sale încercări muzicale cu vecinul său de peste drum, nimeni altul decât Esbjorn Svensson. Cu acesta a activat în câteva grupuri, care au abordat de la muzică pop la rock sau punk. În 1993 acestora li se alătură Dan Berglund şi astfel ia naştere Esbjorn Svensson Trio, un grup care a fost considerat „trio-ul deceniului”, cu care a înregistrat 12 albume de mare succes.

Concertul este difuzat în cadrul emisiunii "Cap de afiș" pe TVR 3 joi 12.06.2014 de la ora 18.00 iar pe TVR Timișoara duminică 15.06 de la ora 17.00.

12:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

13:30 Selfie (R)

(Reluare)
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara