loader
Foto

Galerie foto

Căpitanul de cursă lungă revine pe malurile Begăi

Prozatorul Constantin Costache continuă trilogia „Urme pe oglinda apei”.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

După cel dintâi volum, intitulat „Să mori făcând orice să scapi din comunism”, fostul căpitan de cursă lungă îl publică, iată, pe al doilea: „Banii Securităţii”.

Lansarea cărţii va avea loc joi, 27 noiembrie, la Timişoara, iar autorului îi vor fi alături Brînduşa Armanca, Mariana Cernicova şi Radu Dimeca.

Astă-seară, fostul marinar este prezent în direct cu o poveste construită într-un moment unic: acela în care oamenii, întâmplările şi marea... formează un tot.

Graficiana timişoreană Adriana Lucaciu a participat la cea de-a cincea ediţie a Bienalei Intercontinentale de Grafică Mică „Inter-Art” de la Aiud. S-a întors acasă cu premiul al doilea dintr-o competiţie la care au participat plasticieni de pe toate continentele.

Artista ne este alături, în direct, pentru-a ne povesti despre provocarea de-a te păstra în top. Şi despre sacrificiile pe care le presupune.

Actor şi profesor de teatru la Palatul Copiilor, Claudiu Dogaru debutează, duminica asta, pe tărâmul poeziei. Volumul de versuri „În spatele scenei” vede lumina rampei printre prieteni şi acompaniat de muzică bună. Detalii, mai pe seară, la „Ora regiunii”.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timișoara, marți 25.11.2014 la ora 20.00 cu reluare miercuri 26.11.2014 la ora 11.30.

(w882)

7:30 Actual Regional (R)

(Reluare)

9:00 Cap de afiș (R)

(Reluare)
 
Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

Castrul roman Micia: arheologia clasică e însoțită de cea experimentală | VIDEO

Urmărim la "Istorii Ascunse" o ediție despre  cercetarea castrului roman Micia, descoperit la mijlocul anilor 1800. Realizator: Cristina ...

 

#tvrtimisoara