loader
Foto

Galerie foto

Caravana Știrilor TVR la Gărâna, în Munții Banatului

Caravana Știrilor TVR este astăzi la Gărâna, care în ultimii ani a devenit unul din cele mai cunoscute sate din vestul țării, datorită și festivalului internațional de jazz, organizat aici din 1996.

 

Andrei Borosovici
Ramona Boroșovici
Telejurnal TVR Timișoara

Satul a fost fondat la începutul secolului 19 de coloniștii pemi aduși din Boemia pentru a exploata și prelucra resursele forestiere din Munții Banatului.

În prezent are mai puțin de 100 de locuitori permanenți, dar este cel mai cunoscut sat turistic din Banat și adună în fiecare an peste 50 de mii de vizitatori. Toți cei care vin la Gărâna spun că nu găsesc aici doar un sat de vacanță, ci descoperă o stare de spirit.

În jurnalul regional de la TVR Timișoara aflați ce îi atrage pe turiști în micul sat de la poalele Semenicului, iar în Telejurnalul de la ora 20 de pe TVR 1 transmitem în direct din locul în care a început festivalul de jazz și noua istorie a locului.

(w882)

20:30 Teatru TV
21:30 Descoperă vestul
 
In Memoriam Tiberiu Ceia | VIDEO

In Memoriam Tiberiu Ceia | VIDEO

publicat: vineri, 31 martie 2023

Joi, ora 20.30, la TVR Timișoara a fost difuzată o ediție "In Memoriam Tiberiu Ceia"    

Rețeta de scrob de post | VIDEO

Rețeta de scrob de post | VIDEO

publicat: joi, 30 martie 2023

Urmărim la TVR Timișoara o nouă ediție la "Sarea în bucate". Prezintă - Dan Liuț, realizator -  Veronica Mihoc.

Forum economic: Mașina second hand vs una nouă | VIDEO

Prea sărac pentru ceva ieftin. Se aplică, în România, pe piața auto.  Depinde însă de multe argumente, oferite în emisiunea "Forum Economic", la ...