loader
Foto

Cartea de la ora 16.00: "Inima lui Danko" | VIDEO

Patricia Lidia ne recomandă pentru lectură povestea "Inima lui Danko" (Editura Creanga Fermecată, 2019).

 

"Inima lui Danko" (Editura Creanga Fermecată, 2019) a fost culeasă de Ileana Vasilescu din folclorul lipovean. Este o carte despre misiuni personale, vremuri tulburi, încredere în forțele proprii și despre curajul de a merge mai departe.

Patricia Lidia scrie literatură, moderează singurul club de lectură dedicat persoanelor private de libertate din România - în penitenciarul "Popa Șapcă" din Timișoara. Ține ateliere de lectură și scriere creativă în școli din mediul rural, pentru copii aflați în situații vulnerabile. Își expune opiniile și recomandările pe blogul personal: http://www.patricialidia.ro.

9:00 Cap de afiș (R)

(Reluare)

10:00 Minorităţi în limba maghiară (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara