loader
Foto

Galerie foto

Proiecte finanțate prin Programul pentru sănătatea copiilor

Aproape 700 de tineri cu nevoi speciale vor fi susţinuţi prin a şasea ediţie a Programului pentru Sănătatea Copiilor.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

“Fundatia pentru Comunitate” acordă anual 300.000 lei pentru a sprijini copii şi tineri care au nevoie de terapii alternative. În ediţiile precedente, “Fundatia pentru Comunitate” din România a susţinut cu aproape 1,5 milioane de lei proiecte care au ajutat 7.500 de copii.

La fel ca şi anul trecut proiectul cu cele mai bune rezultate dintre cele 19 proiecte câștigătoare va primi Premiul Pentru Sănătatea Copiilor.

„Programul e conceput să ofere nu doar resurse financiare comunităților interesate de bunăstarea copiilor lor, ci se investește în creșterea capacității acestora de a se forma în metode și tehnici de intervenție, asistați de specialiști”, a declarat dr. Violeta Stan, medic primar la Clinica de Neuropsihiatrie Infantilă din Timişoara, preşedinte al juriului.

Despre nevoia unor astfel de programe şi mai ales despre rezultate şi beneficiile pentru comunitate, vom discuta chiar cu doamna dr.Violeta Stan, dar şi cu Mugur Ciumăgeanu, vicepreşedintele Asociaţiei Române de Psihiatrie Comunitară, membru al juriului.

Trăim într-o societate de consum unde goana după materialism, fără niciun discernământ, afectează tot mai multe persoane. Pentru cei mai mulţi dintre noi e aproape o crimă să fii fericit fără confortul modern.

Există însă şi oameni care au renunţat la goana după lucruri materiale, deoarece aceasta nu echivalează pentru ei cu goana dupa fericire.

Un astfel de personaj este Juju. Povestea sa a fost surprinsă de Oliver Merce şi Sebastian Puraci într-o serie de fotografii alb-negru.

Despre expoziția intitulată “JUJU”, al cărei vernisaj va avea loc vineri, 23 ianuarie 2015, ora 18:00, la Librăria Cărturești, vom povesti cu cei doi autori.

De partea muzicală a emisiunii se vor ocupa cei trei membrii ai grupului rock ELAN, reînfiinţat în septembrie 2014. Ei vor performa live, în formula: Mircea Nedelcu ( chitara, voce) Richard Maser “Rici” (tobe), Boghici Gradimir “Pigli”( bass).

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timișoara, miercuri 21.01.2015 la ora 20.00, cu reluare joi 22.01.2015 la ora 11.30.

(w882)

 

 

23:30 Regatul Sălbatic

0:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara