loader
Foto

Galerie foto

Ce se află în poşeta unei doamne? Răspunsul la "Rialiti Șoc"

În această ediţie la RIALITI ŞOC o să încercăm să aflăm ce se ascunde în poşetele doamnelor şi în ce măsură geanta este un accesoriu care poate spune multe despre personalitatea posesoarei.

 

Andrei Borosovici
Rialiti Şoc

V-aţi gândit vreodată ce se află în geanta unei femei?

Dacă pentru bărbaţi poşeta este o adevărată cutie a Pandorei, pentru doamne este un accesoriu indispensabil. Femeile cară zilnic după ele articole de machiaj, telefoane mobile, portofele, pixuri, agende, medicamente şi alte obiecte, unele dintre ele de-a dreptul ciudate....pentru că nu se ştie niciodata.

(w882)

Un lucru e clar! Femeile adoră sa aibă poşete cât mai multe, cât mai colorate, cât mai sofisticate şi se pricep de minune să le cumpere.... atât genţile, cât şi lucrurile cu care le umplu.

Emisiunea se difuzează pe TVR Timișoara sâmbătă 11.01 la ora 19.00 (cu reluare duminică 12.01 la ora 10.00) iar pe TVR3 duminică 12.01 la ora 12.30 (cu reluare sâmbătă 18.01 la ora 23.00).


 

10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)

11:30 Satul meu (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara