loader
Foto

Galerie foto

"Ceasul Artelor" explorează desenul contemporan și fotografia de presă

Discutăm despre un proiect inedit la Galeria Calina, despre fotografia de presă şi, nu în ultimul rând, despre un concert de neratat.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ceasul Artelor

„Desenul sans rivages” este o platformă dedicată desenului contemporan, ca idee şi proces.

Cel de-al doilea proiect este semnat Gill Mocanu, iar expoziţia, intitulată „La Geometria” se află, începând de ieri seară, pe simezele Galeriei Calina din Timişoara. Iniţiatoarele conceptului, Alina Cristescu şi Liviana Dan, ne sunt alături, cu poveşti despre desenul...fără de limite.

Adrian Pîclişan, unul dintre cei mai cunoscuţi fotografi ai urbei, ni se alătură în această seară, însoţit de către cele mai reuşite şi apreciate fotografii recente ale lui.

Orchestra „Big Band” va susţine, la finele acestei luni, un concert de zile mari. Franz Hofner este acela care face, personal, invitaţia, la "Ceasul Artelor".

Emisiunea “Ceasul Artelor” este difuzată pe TVR Timişoara marți 25.03.2014, la ora 20:30, cu reluare miercuri 26.03.2014 la ora 11.30.

(w882)


 

 

18:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

-direct (Reluare)

18:30 Izolați în România (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara