loader
Foto

Galerie foto

Check OUTimişoara!

În perioada 2 mai 2016 - 1 mai 2017 Timişoara va deţine titlul de Capitală a Tineretului din România. Timp de un an de zile, accentul se va pune pe tineri prin activităţi dedicate lor, create de tineri pentru tineri.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Sloganul programului este CHECK-OUTimisoara, cu două interpretări semantice, una pentru grafia în engleză şi una pentru grafia în română.

CHECK-OUTimişoara – îndemnul Timişoara Capitala Tineretului din România adresat tinerilor, el putând fi tradus prin „verifică, inspectează, cunoaşte-ţi oraşul!”, dar şi prin a ieşi din spaţiile închise, în stradă sau în natură pentru a fi cu ceilalţi tineri, pentru a interacţiona şi a produce rezultate pentru tine şi pentru comunitate.

Ce Caut (în) Timişoara? – grafie în limba română – este întrebarea pe care şi-o pun tinerii din oraş pentru a-şi găsi identitatea şi a stabili legătura necesară cu comunitatea şi cu oraşul lor şi e întrebarea la care programul va oferi cadrul pentru obţinerea unui răspuns.

Amănunte aflam de la Nadina Ciobanu, reprezentantă a Asociaţiei Noi Re-Creem şi de la Mihai Adrian Vîlcea, vicepreşedinte al Fundaţiei Judeţene pentru Tineret Timiş.

COVER UP este o formaţie românească de muzică pop-rock, înfiinţată în anul 2015 care lucrează, în actuala formulă, încă de la înfiinţare.

Ea reuneşte muzicieni cu experienţă în diferite zone muzicale: Maria-Eliza AVRĂMESCU (MARYLISS ) – solist vocal, Loris NEGRUŢ – chitară, Cosmin MOTIŞAN – bas, Daniel BIRU – clape, Florin CRANCU - tobe, ceea ce creează diversitate şi posibilitatea abordării unor genuri muzicale foarte diferite. COVER UP va cânta live la „ORA regiunii”.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, luni 25.04.2016 la ora 20.00, cu reluare marți 26.04.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

4:00 Descoperă vestul

7:00 Izolați în România (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara