loader
Foto

„România în bucate”: Ciorbă și pastramă de pește

Luni, 30 ianuarie, de la ora 16.30, la TVR2, s-a redifuzat o ediție „România în bucate”, realizată de colegii de la TVR Timișoara.

 

Sarea în bucate - România în bucate

Ciorba de pește e mereu de sezon, căci balta are tot ce-i trebuie chiar și iarna. Și dacă de pescar te mai poți lipsi, de un bucătar care să-ți facă o ciorbă de pește adevărată, baș n-ai cum. Iar în Banat, se știe. Cea mai bună ciorbă o fac sârbii, chit că s-ar putea să ni-i punem în cap pe unii mai ocoși. Așa că, mergem direct la sursă. Trecem granița și îl căutăm pe Valeri de la Sărcia. Când să pună ceapa la călit, scoate Valeri al nostru o pastă pe care o drege direct în uleiul încins. Și uite așa, cu fiecare pas ne dăm seama de ce e memorabilă ciorba de pește sârbească. Poftiți de vizionați ca să-i aflați secretele.

Ne puteți urmări și pe canalul de Youtube al TVR Timișoara, dar și pe pagina oficială de Fb #Sareaînbucate.

Prezintă: Dan Liuț
Realizator: Veronica Mihoc

 

 

11:30 Satul meu (R)

(Reluare)

12:00 Actual Regional (R)

(Reluare)
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara