loader
Foto

Colinde şi cântece populare din Banat şi Ardeal

În preajma marii sărbători a Crăciunului aducem în casele telespectatorilor colinde şi cântece populare din Banat şi Ardeal!

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Vin colindători la "Cantec şi Poveste": Rapsozii Zarandului din Arad împreună cu taragotistul Petrică Paşca, Corala Cantemus Banatum a Asociaţiei Învăţătorilor Bănăţeni, Grupul Vocal Podgorenii din Şiria – Arad, Colindători Năsăudeni, Grupul Vocal Theoforos din Timişoara, Grup de colindători de la Şcoala Populară de Artă din Timişoara – clasa Carmen Popovici Dumbravă, Grupul Folcloric Lerui Ler al Şcolii Populare de Artă din Arad – clasa Mărioara Miclea.

Cântecul popular ne este adus în dar de către Maria Didraga, Maria Petchescu si Alexandru Pugna.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3 joi 10.12.2015 de la ora 20.00, cu reluare vineri 11.12.2015 la ora 4.30, iar pe TVR Timișoara duminică 13.12.2015 de la ora 19.00, cu reluare luni 14.12.2015 de la ora 10.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

16:00 Forum economic

- direct

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara