loader
Foto

Galerie foto

Comunicarea în epoca internetului la "Dincolo de granițe"

Comunicarea s-a dezvoltat într-un ritm spectaculos în epoca informaţională, oamenii pot acum să comunice în timp real pe aproape toată suprafaţa planetei. Astfel s-a creat şi o nouă specializare: networking.

 

Mimo Obradov
Dincolo de granițe

Doi dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi comunicatori din lume, Andy Lopata, expert în networking şi Itay Talgam, dirijor, ne împărtăşesc din experienţele lor.

La Timişoara s-a desfăşurat conferinţa cu tema Excelenţa în comunicare la care au fost invitaţi trei dintre cei mai mari experţi ai acestui domeniu.

(w882)

Dacă Robin Sharma s-a adresat celor cîteva sute de participanţi prin intermediul sistemului de internet live stream, ceilalţi doi experţi, Andy Lopata, din Marea Britanie şi Itay Talgam, din Israel, au fost prezenţi la sala Capitol, unde au conferenţiat şi au răspuns la întrebările puse.

Cea mai mare investiţie pentru dezvoltarea cu succes a propriei afaceri prin internet pare a fi răbdarea şi timpul, nu banii. Dar un rol important îl poate avea şi muzica.

Emisiunea se difuzează pe TVR Timișoara vineri 6.12 la ora 19.30, cu reluare sâmbătă 7.12 la ora 10.30.

(w882)

 

16:00 Forum economic

- direct

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

Castrul roman Micia: arheologia clasică e însoțită de cea experimentală | VIDEO

Urmărim la "Istorii Ascunse" o ediție despre  cercetarea castrului roman Micia, descoperit la mijlocul anilor 1800. Realizator: Cristina ...

 

#tvrtimisoara