Conferinţa „Linked Culture” şi „Every Day is Women’s Day”
miercuri, 08 martie 2017
Linked Culture este prima conferinţă regională dedicată marketingului şi managementului cultural, care se va desfăşura în 16 şi 17 martie 2017, la Casa Adam Muller Guttenbrunn din Timişoara.

Conferinţa oferă operatorilor culturali şi organizatorilor de evenimente oportunitatea de a se întâlni, de a colabora şi de a afla noi perspective de promovare şi management de la specialişti din domeniu.

Evenimentul se desfăşoară pe durata a două zile. Prima zi este dedicată prezentărilor susţinute de specialişti şi sesiunilor de debate.

A doua zi se adresează celor care vor să îşi aprofundeze cunoştinţele prin participarea la o serie de workshop-uri specifice, utile pentru operatori culturali şi artişti.

Oltea Zambori şi Cristina Puţan de la PR Beta, organizatoarele acestui eveniment, vin la “Ora regiunii” cu amănunte.

„Every Day is Women’s Day” este ceea ce încearcă să demonstreze participanţilor organizatorii de la Minds Hub, prin evenimentul care va avea loc mâine, 9 martie.

Vă întrebaţi ce este Minds Hub? Este primul hub educaţional din România, care are ca obiectiv principal diminuarea spaţiului dintre competenţele pe care studentul le dobândeşte în mediul academic şi cele de care are cu adevărat nevoie în piaţa muncii.

Cu poveşti despre evenimente şi acţiuni de succes, vin în studio Ana Maria Popa şi Teodora Boian, de la Minds Hub.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 8.03.2017 la ora 20.00, cu reluare joi 9.03.2017 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w640)


 • 21:10
  x5 minute de istorie
 • 22:00
  Preluare TVR3
 • 12:00
  Tableta de sănătate
 • 19:00
  În prelungiri
  - direct
 • 12:00
  În prelungiri
 • 18:30
  Tableta de sănătăte